Black Friday: Eyesport by Optiek Van Gorp

Black Friday: Eyesport by Optiek Van Gorp

Geschreven op 17/11/2023

Black Friday

Eyesport by Optiek Van Gorp

Ken je hem al, onze sportbrillenwebshop?! Op www.EYESPORT.be  focussen we ons volledig op jou ogen tijdens jouw sport! Vanaf vrijdag 17 november tot en met maandag 27 november kan je geweldige deals terugvinden op een hele selectie aan sportbrillen. Je huidige sportbril aan een update toe? Of graag een extra exemplaar in een hippe nieuwe kleur? Zelfs op een selectie aan accessoires zoals mutsen, kledij en tassen valt heel wat voordeel te rapen. 

Scoor je toch liever iets anders op onze webshop? Gebruik dan dit weekend de coupon code “BlackFriday2023” bij het uitchecken. Je krijgt een mooie extra korting van -10% bovenop de geadverteerde prijs. Deze is ook geldig op onze custom Van Gorp Designs die op de webshop staan en op nieuwe collecties.

Ook kan je op onze sport-Instagrampagina 'Flash sales' ontdekken die je niet op onze webshop terugvindt. Daarnaast zijn er ook in de winkel heel wat leuke koopjes te vinden. Be fast or be sorry!

» Meer blogitems
Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips