Jaarlijkse vakantiesluiting van 15 - 21 juli. Wij zien jullie graag terug vanaf 22 juli.

Sportbrillen op sterkte met of zonder clip online kopen

De vraag naar sportbrillen op sterkte neemt elk jaar toe. Koopt u een sportbril met of zonder clip, dan koopt u een bril die tegen een stootje kan, het zicht optimaliseert en bovendien comfortabel zit. Sportbrillen zijn vaak ontworpen met een specifieke sport in het achterhoofd. Voor een actieve golfer is bijvoorbeeld een ander model sportbril aan te raden dan voor een fervent wielrenner.

Wanneer u een sportbril op sterkte wil kopen, is het dus erg belangrijk om te kijken naar het soort sport dat u beoefent.
Weet u niet precies welke bril bij welke sport past? We overlopen enkele mogelijkheden.

Sportbril op sterkte voor de hardloper

Wanneer u veel hardloopt in de buitenlucht, kan het gebeuren dat u in een te felle zon gaat lopen. Dit kan erg vermoeiend zijn voor de ogen. Een bril die reflecties kan wegfilteren, is dan geen overbodige luxe. Fel zonlicht en de bijbehorende reflecties kunnen zo worden geweerd, waardoor u niet steeds hoeft te knipperen met uw ogen. Een goede bril rekent ook af met tranende ogen bij tegenwind.

Ook het gewicht van de bril speelt een rol wanneer u gaat hardlopen. Verschillende sportbrillen op sterkte zijn erg licht ontworpen, en blijven goed en erg comfortabel zitten.

Sportbril op sterkte voor de wielrenner

Veel wielrenners gaan de deur niet meer uit zonder een goede sportbril. Een fietsbril moet beschermen tegen de zon, stof, vliegjes én de wind. Bovendien moet de bril zo ontworpen zijn dat het montuur het zicht op de weg niet hindert.

In de laatste jaren heeft de ontwikkeling van sportbrillen voor het wielrennen en fietsen een flinke vaart genomen. Veel fietsbrillen zijn zo ontworpen dat ze goed aansluiten rond de ogen en geen rand hebben onder het montuur, zodat het zicht op de weg optimaal blijft. Bovendien kunnen bij verschillende sportbrillen op sterkte de glazen worden verwisseld, zodat u bij elk weertype optimaal zicht heeft.

Sportbril op sterkte voor de golfer

Golfers kiezen vaak voor een sportbril die het zicht op de baan kan verbeteren. Speciale golfbrillen hebben specifieke glazen die het zicht op de golfbaan beter maken. Een sportbril specifiek voor golfers versterkt contrasten op een groene achtergrond, waardoor een golfer de contouren van de baan beter ziet en zijn ogen beschermd worden tegen fel zonlicht.

Bij Optiek van Gorp uit Beerse vindt u diverse sportbrillen die helemaal afgestemd zijn op de specifieke behoeften van de golfer.

Sportbril op sterkte voor op het water

Een ervaren watersporter weet als geen ander hoe snel zicht kan worden belemmerd door de reflectie van zonlicht op het water. Een goede sportbril is voor iedere watersporter van groots belang.

Bij Optiek van Gorp uit Beerse vindt u diverse sportbrillen met speciale glazen die geschikt zijn voor op het water. Gepolariseerde glazen zijn bijvoorbeeld goed geschikt voor de watersporter, omdat deze glazen schitteringen wegfilteren. Dit bevordert meteen het zicht.

Sportbril op sterkte kopen bij Optiek Van Gorp

Wil u een sportbril - al dan niet op sterkte - online kopen? Dat bent bij Optiek Van Gorp in Beerse aan het juiste adres.
U kan langskomen in onze winkel, maar ook in onze webshop vindt u een ruim assortiment aan sportbrillen.

Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips