Jaarlijkse vakantiesluiting van 15 - 21 juli. Wij zien jullie graag terug vanaf 22 juli.

Opticien in Vlimmeren nodig? Uw optiek speciaalzaak in de buurt

Brillen bieden meer dan alleen goed zicht: een goede bril combineert het praktische met het aangename en complementeert uw look.
Optiek Van Gorp uit Beerse levert meer dan 50 verschillende toonaangevende merken. Een kleine greep uit de selectie: Ray-Ban, Dolce  & Gabbana, Theo, Tom Ford, Dior, Chanel, Prada. 
Voor elke stijl en elk budget hebben wij een passend montuur.  

Via onze online-optiekwinkel kan u kiezen uit een breed assortiment sportbrillen, zonnebrillen, schietbrillen, en ook nacht- en verrekijkers.

Online lenzen kopen in de buurt van Vlimmeren

Bij Optiek van Gorp is het ook mogelijk om ook uw lenzen online te bestellen. In onze webshop bieden we verschillende lenzen aan. Zo kan u kiezen uit daglenzen, weeklenzen, maandlenzen, torische lenzen, multifocale lenzen, gekleurde lenzen en natuurlijk de bijbehorende vloeistoffen. 

Ook sportievelingen kunnen bij Optiek van Gorp in de buurt van Vlimmeren terecht. Onze optiek is de afgelopen jaren uitgeroeid tot een van de meest toonaangevende speciaalzaken voor sportbrillen in de Benelux. En daar kan u ook online van profiteren. In de webshop vindt u verschillende sportbrillen en sportzonnebrillen.

Bril kopen in de buurt van Vlimmeren

Zonnebrillen en gewone brillen bestaan in allerlei soorten maten en kleuren en dan is het toch wel belangrijk om eens te zien hoe een bepaald model u staat. Hiervoor kan u altijd terecht in onze winkel in Beerse. Wij laten u graag kennismaken met verschillende monturen en kunnen altijd een passende bril adviseren. Ook voor lenzen bent u meer dan welkom.

Uw optieker in de buurt van Vlimmeren

Al sinds jaar en dag staat Optiek van Gorp in de buurt van Vlimmeren, bekend als dé opticien voor al uw oogzorg.
Wij hebben een passie voor goed zicht. En die passie delen we graag met u. Met een breed assortiment en een enthousiast en dynamisch team, gaan onze medewerkers elke dag de uitdaging aan om samen met u een passende bril te vinden.

In onze winkel in de buurt van Vlimmeren nemen we graag de tijd voor u. Of u nu komt voor een bril, oogmeting, lenzen of gewoon een goed advies: bij Optiek van Gorp is het allemaal mogelijk. We hopen u graag te zien in de winkel of online. Voor vragen kan u altijd contact opnemen.

Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips