Jaarlijkse vakantiesluiting van 15 - 21 juli. Wij zien jullie graag terug vanaf 22 juli.

Tom Ford bril kopen in Puurs

Woont u in Puurs en wil u een bril van Tom Ford kopen? Dan bent u bij Optiek van Gorp uit Beerse aan het goede adres. Als speciaalzaak op het gebied van optiek en gehoor hebben we een erg breed assortiment, waaronder ook een ruime collectie van Tom Ford-brillen.

Een Tom Ford bril staat bekend om de iconische ontwerpen en het draagcomfort. En nu is het mogelijk om een bril van Tom Ford te kopen bij Optiek van Gorp.

Bril van Tom Ford kopen in Puurs

U kan natuurlijk altijd langskomen in onze optiek in Beerse. Maar heeft u geen zin om de deur uit te gaan? Ook dan is het mogelijk om een bril van Tom Ford te kopen. U bestelt deze gewoon in onze webshop.

Onze webshop is 24 uur per dag geopend en u vindt daar ons ruime assortiment van kwaliteitsmonturen. Bestellen gaat snel en gemakkelijk en voor u het weet, kan u al uw nieuwe bril dragen.

Tom Ford bril snel aan huis geleverd in Puurs

Tegenwoordig hoeft u de deur niet meer uit om een mooie bril te kopen. Optiek van Gorp heeft een professioneel team dat elke bestelling snel en vakkundig opstuurt. En mocht u uw nieuwe Tom Ford bril toch niet goed vinden passen, dan stuurt u deze gewoon terug. U kunt een gratis retour aanvragen, als u binnen 14 dagen de bril terugstuurt.

Benieuwd naar ons assortiment van Tom Ford? Neem dan snel een kijkje in onze webshop, of kom langs in onze winkel in Beerse.

Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips