Jaarlijkse vakantiesluiting van 15 - 21 juli. Wij zien jullie graag terug vanaf 22 juli.

Schietbril nodig? Schietbrillen - al dan niet op sterkte - kopen in Boechout

Woont u in de buurt van Boechout en bent u op zoek naar een goede schietbril? Dan bent u bij Optiek Van Gorp aan het juiste adres. Ons team heeft jarenlange ervaring met oogmetingen voor de schietsport. In onze optiek hebben we schietbrillen van onder andere Knobloch, Jäggi Nova, MEC, Champion en Oakley SI.

Het is misschien niet eenvoudig om de juiste schietbril in de buurt van Boechout te vinden. Het kan best een uitdaging zijn! Zo moet een schietbril het zicht van de schutter voldoende verbeteren, waarbij rekening wordt gehouden met de afwijking per oog. In de schietsport kunnen ogen immers niet zo goed op elkaar ‘steunen’ en is het dus belangrijk om ervoor te zorgen dat elk oog, onafhankelijk, goed kan functioneren.

Hierdoor is het ontzettend belangrijk om de ogen te laten meten door een opticien met verstand van zaken. Er is namelijk geen enkele sport die zulke hoge eisen stelt aan de ogen, als de schietsport. Zelfs hele kleine afwijkingen in het oog kunnen al drukken op het schietresultaat. Daarom is het des te belangrijker om u te laten adviseren door een goede optieker die u met de nodige kennis en ervaring kan adviseren.

Schietbril in de buurt van Boechout kopen: ga naar Optiek Van Gorp

Kleiduifschieten, parcourschieten, schieten met een geweer of pistool, liggend of staand, voor eigenlijk iedere schietsport is er een goede schietbril beschikbaar. Bij Optiek van Gorp uit Beerse, niet ver van Boechout, kan u een ervaren opticien laten kijken naar uw ogen. Het is niet nodig om een afspraak te maken; u bent altijd welkom.

Aan de hand van de oogmeting, kunnen we een bril samenstellen die perfect past bij uw situatie en noden, en ervoor zorgt dat u het maximale uit uw zicht kan halen tijdens een schietsessie.

Verschillende merken schietbrillen

Optiek Van Gorp heeft in de afgelopen jaren al honderden schutters aan een bril geholpen. Wij hebben dan ook een ruim assortiment met verschillende merken. Zo zijn we premium dealer van Knobloch en Champion, maar leveren we ook brillen van MEC en Jäggi Nova.

We bieden ook schietbrillen geoptimaliseerd voor de jacht aan: Oakley SI heeft verschillende modellen, speciaal ontwikkeld voor de jacht.

Woont u in de buurt van Boechout en wil u de brillen eens in het echt zien? Kom dan langs bij Optiek van Gorp. De koffie staat klaar.

Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips