Jaarlijkse vakantiesluiting van 15 - 21 juli. Wij zien jullie graag terug vanaf 22 juli.

Dior bril kopen in Muizen (Mechelen)

Woont u in Muizen (Mechelen) en wil u een bril van Dior kopen? Dan bent u bij Optiek van Gorp uit Beerse aan het goede adres. Als speciaalzaak op het gebied van optiek en gehoor hebben we een erg breed assortiment, waaronder ook een ruime collectie van Dior-brillen.

Een Dior bril staat bekend om de iconische ontwerpen en het draagcomfort. En nu is het mogelijk om een bril van Dior te kopen bij Optiek van Gorp.

Bril van Dior kopen in Muizen (Mechelen)

U kan natuurlijk altijd langskomen in onze optiek in Beerse. Maar heeft u geen zin om de deur uit te gaan? Ook dan is het mogelijk om een bril van Dior te kopen. U bestelt deze gewoon in onze webshop.

Onze webshop is 24 uur per dag geopend en u vindt daar ons ruime assortiment van kwaliteitsmonturen. Bestellen gaat snel en gemakkelijk en voor u het weet, kan u al uw nieuwe bril dragen.

Dior bril snel aan huis geleverd in Muizen (Mechelen)

Tegenwoordig hoeft u de deur niet meer uit om een mooie bril te kopen. Optiek van Gorp heeft een professioneel team dat elke bestelling snel en vakkundig opstuurt. En mocht u uw nieuwe Dior bril toch niet goed vinden passen, dan stuurt u deze gewoon terug. U kunt een gratis retour aanvragen, als u binnen 14 dagen de bril terugstuurt.

Benieuwd naar ons assortiment van Dior? Neem dan snel een kijkje in onze webshop, of kom langs in onze winkel in Beerse.

Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips