Chanel Haute Couture Fall/Winter 2019-2020

Chanel Haute Couture Fall/Winter 2019-2020

Geschreven op 23/07/2019

Hier nog volop zomer - mét tropische temperaturen - maar in de fashion-wereld zijn alle blikken al gericht op het najaar. Zo stelde modehuis Chanel eerder deze maand in Parijs hun Haute Couture Herfst/winter collectie 2019/2020 voor.

Na het overlijden van hoofdontwerper Karl Lagerfeld eerder dit jaar staat nu ontwerpster Virginie Viard aan het roer. Voor de coutureshow in Parijs werd een enorme cirkelvormige bibliotheek gebouwd. Meteen werd duidelijk dat haar artistieke flair en duidelijke visie Chanel als merk een mooie toekomst verzekert.

   

De modellen kregen een sprankelende jaren '70 look met lange silhouetten, preppy knopen, tweed, fluweel, pailletten en... bijhorende brillen! Fijne metalen monturen krijgen de bovenhand. Zo omvat de najaarscollectie heel wat fijne ronde monturen, maar ook de pilotenvorm en vlindermodellen. In dezelfde lijn werd ook een zonnebrilcollectie uitgebracht (die trouwens ook al bij ons te verkrijgen is!).

Anderzijds omvat de nieuwe collectie ook opnieuw wat zwaardere kunststof monturen. Grote logo's en zware kunststof staan in contrast met de fijne metalen monturen in de collectie. Hieronder een greep uit de najaarscollectie zonnebrillen:

» Meer blogitems
Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips